breath of life

Kategori: Naturen

Idag har jag och familjen haft en riktig utedag, först var vi och kollade på när Johan spelade match mot Hestra, sen åkte vi till Hästhultssjön och rodde ut till en ö när vi sprang runt och lekte kurragömma, lite fiske blev det på tillbakavägen men vi fick bara en liten aborre.

kindness of the heart

Kategori: Yoga

Precis avslutat en lång och härlig meditation med massa tända ljus, kuddar och filtar. Suttit kvar en lång stund nu efteråt och bara kännt in alla energier som skapats i rummet. Det har varit så stressit nu sista tiden i skolan med allt som ska göras klart och jag har kännt att jag inte riktigt kunnat göra det jag verkligen vill göra. Men nu när det börjar lugna ner sig så känns det så skönt. Just nu är jag inne i en väldigt lugn period utav yoga, det blir mest yinyoga och kundaliniyoga. Men det känns bra att varva ner nu efter ett helt skolår och hitta tillbaka till mig själv igen. Jag bjuder på en helt underbra låt, lyssna och njut!

paradise awaits

Kategori: Naturen

Här kommer lite fler bilder från min lilla lavendelodling.

holding on and letting go

Kategori: Yoga

Idag tog jag äntligen bilderna till ett arbete i skolan, jag hade skjutit på det allt förlänge men idag var det helt underbart väder så då kom jag ihåg det. Jag fick föresten en ny yogamatta igår av några släktingar, så nu har jag två stycken, så om du vill komma och yoga tillsammans med mig så är du välkommen. Ha en fortsatt underbar dag. Kram Emma ♥