måndag

Kategori:

Konnichiwa. Jag var hemma från skolan idag för jag kände mig inte så bra. Så jag har mest sovit idag faktiskt. Jag och min lilla hund tog en lång skogspromenad på eftermiddagen men vi klarade inte vara ute längre än en timma, värmen tar livet av mig. Undra hur det ska gå imorgon då det ska bli 25 grader i skuggan och vi ska vandra hela dagen. Jag får hoppas på regn.

Jag gillar och kolla på molnen för då kan man tyda vad det kommer bli för väder de närmsta dagarna men nu på kvällen när jag tittade ut genom mitt fönster såg jag några konstiga moln, eller i alla fall inga vanliga. Även om jag inte vet vad det blir för väder så var de i alla fall fina.

destination sky

Kategori:

Jag skickade ett sms till WWF och nu hjälper jag till att rädda Borneos regnskog. Hjälp till du med, genom att skicka smset som kostar 10 kr laddar man ner låten. Läs mer här http://www.wwf.se/vrt-arbete/regnskog/1361609-3aid .

Skicka - AID till 72950

chakra test

Kategori:

Jag gjorde ett test på en hemsida där man kunde se om något av ens chakran t.ex. var blockerade eller i mitt fall över aktivt. Här är mitt resultat



Det sjätte chakrat är kopplat till en persons förmåga att tänka klart, liksom deras känsla för fantasi, intuition, visdom, medvetenhet för världen. Det hjälper oss att fatta beslut, och vår förmåga att skilja verklighet från fantasi. Det sägs också att en person med en ovanligt starkt sjätte chakra kan ha förmågan för telepati.

Som ni ser är ett mitt sjätte chakra lite över aktivt. Jag har faktiskt märkt att det inte är i balans, jag har ganska mycket mardrömmar och så kan jag känna att jag inte alltid är närvarande i vissa situationer. Jag tar sånna här test med en nypa salt, men det var faktiskt ett ganska bra test. Vill du också göra testet hittar du det här http://www.eclecticenergies.com/chakras/chakratest.php

Lycka till!

middag

Kategori:

Middagen bestod av wokade nudlar och grönsaker med röd currysås och jordnötter. Det tar bara en kvart att tillaga och är hur gott som helst om ni frågar mig. Jag funderar om det finns nått som är värt att se på TV ikväll, annars ska jag börja kolla på heroes säsong 4.

lördag

Kategori:

moshi moshi
Jag kämpar fortfarande med designen här på bloggen. Jag hade en blogg för två år sedan men då fick jag hjälp med designen och så. Så jag hoppas ni har överseende med att det tar lite tid. Jag har i alla fall fixat en header om ni inte ser den tryck f5. För en gångs skull har jag inga planer för den här helgen och det känns riktigt skönt att bara få ta dagen som den kommer och se var den slutar.
Jag och pappa pratade idag om japanska trädgårdar och att det är en stor inspirationskälla och så. Då sa han att hade en bok angående ämnet så jag letade fram den och nu är jag totalt fast. Jag kan verkligen rekomendera boken om man gillar vackra trädgårdar men även japansk arkitektur och historia. Väldigt intressant! det finns till och med adresser till de olika trädgårdarna och husen som finns med på bilderna i boken.
Nu hade jag tänkt att bada min inte så mysiga hund hihi.

i skolan

Kategori:

moshi moshi! sitter med Kalle och Josefine och väntar på att matten ska börja. Kalle hjälper Josefine med matten, jag sover väl mest hihi. Kalle hittade en jätte snygg bild på Johnny Depp i en bok från 1994. Nu är det bara fyra skoldagar kvar om man inte räknar med utedagen på tisdag. Det ska verkligen bli så skönt med lov, känner verkligen att jag behöver det.
Jag känner mig lika trött som Johnny ser ut att vara på den bilden. Nu har jag matte prov. Sayonara!

yoga

Kategori:

För tillfället har jag faktiskt inga läxor eller prov, bara en bokrecension i engelska som ska vara klar om två veckor, känns väldigt skönt. Man får ju helt plötsligt massa tid med att göra andra saker, jag joggade i skogen och sprang nästan på världens sötaste lilla katt som först fräste åt mig (I don't blame him), men sen blev han jätte mysig och jag höll honom lite. Och ett yoga pass på 40 minuter, tyvär blev jag avbruten, mitt under avslappningen, av en viss liten ful hund som kommer och lägger sig jämte en. Visst blir man lite sur men hon är söt ändå! Blessed be everyone.

Lite förändring

Kategori:

Jag kommer inte börja skriva regelbundet här förens min design är fixad. Men här kommer ett kort inlägg. Jag möblerade om lite på rummet idag, vet ej än om det blev bra, annars flyttar jag tillbaka allt någon annan vecka. Jag köpte två nya växter och krukor till mitt fönster med då den andra vissnade.
Jag flyttade även sängen till andra sidan rummet. Men jag är lite osäker på om det blev bra eller om det bara är jag som behöver lite förändring haha.
Jag kommer inte ihåg vad växterna hette.
Imorgon är jag ledig från skolan för jag ska till tandläkaren, önska mig lycka till. Jag lär få huvudvärk. Take care.

moshi moshi

Kategori:

moshi moshi, allihopa?
Efter att jag och Lisa skickat runt massa kommentarer till andra bloggare och bett dem ta bort sina bloggar så kom vi äntligen på ett namn till bloggen hihi. Men nu har jag inget mer och skriva denna vackra dag. Take care!