This is Halloween, halloween, halloween

Kategori: Halloween

Två dagar kvar nu. Håll i er! ♥

Lost in the echo

Kategori: Hemma hos mig

Och ännu mer..

Kategori: Hemma hos mig

..té. Underbart gott!

En kopp té

Kategori: Hemma hos mig

Mitt favoritté är just nu ett té med ingefära, kanel och kardemumma. ♥

Min kokbok

Kategori: Min kokbok

I brist på annat att skriva om så skapade jag just en ny kategori. Som projektarbete skriver jag nämligen en kokbok med alla mina favoritrecept. Jag hade egentligen inte tänkt göra det från början men jag hade lite beslutsångest så tillslut fick det bli så. 
 
 
Jag hade i alla fall tänkt mig att dela med mig av några recept här på bloggen. Så har ni något favoritrecept, dela gärna med dig av det så kanske det kommer med i min bok. Ciao!
 

By a time to rise and a time to fall

Kategori: Städer

Älskade Stockholm. Känns som en evighet sedan jag var där nu. Och inte har vi planerat in att åka dit på ett tag heller. Gator och gränder, vatten och vackra hus ♥

tio dagar..

Kategori: Halloween

Idag är det endast tio dagar kvar tills Halloween. Tiden bara rusar iväg och jag vet inte ens vad jag ska klä ut mig till än, men det löser nog sig. Just nu sitter jag i alla fall och planerar själva halloweenkvällen, gör bland annat en lista på spotify med massa läskiga och mysiga låtar. 
Hösten är enligt mig det bästa på året. Älskar att gå kvällspromenader med hunden då det är mörkt och blåser hejdlöst. Eller att sitta inne med tända ljus när regnet smattrar mot rutan. Allt är bara så mysigt! Tryck på f5 förresten!
 

Save me now

Kategori: Hemma hos mig

Håller just nu på med att fixa lite på rummet och så. Känns skönt när det är nystädat och fint. 
Den här söta teburken hittade jag på secondhand här i Värnamo.
 
 
Jag jobbar i en bokhandel på torsdagar och den här fin fina reseguiden hittade jag och tog med mig hem. Kan verkligen inte sluta läsa och fascineras över allt det vackra som finns. 
 

Memorial

Kategori: Film och musik

 
Kvällens avsnitt!

Painted heart

Kategori: Film och musik

 
Här kommer några vackra låtar från filmen Painted Skin. 

Footprints in the snow

Kategori: Allmänt

Grattis till dig Elin, 17 år! du är allt för schnygge doi, haha.

Painted Skin

Kategori: Film och musik

 
Och så släpptes en nyare version av Painted Skin. Såg den äldre versionen för något år sedan. Det bästa är att det är samma skådespelare i den nya som i den gamla. Helt underbar och fantastisk film!

It will rain

Kategori: Min kokbok

Egna chickenbits och pommes med sallad och avokadodipp. YUM!

The sun is going down

Kategori: Inspiration

Satt och kollade lite på hemnet och hittar detta hus i Grekland. Det hade ju inte varit fel att bo där. Kanske är lite för varmt för min smak men huset kan man ju inte klaga på! 
 

Close your eyes

Kategori: Tassa

Tassa är en riktig liten sjusovare.

Now all your love is wasted

Kategori: Film och musik

 
Äntligen, äntligen, äntligen!

Lost myself and I am nowhere to be found

Kategori: Naturen

 

Another taste of heavenly rush

Kategori: Allmänt

Älskar torsdagsmornar, man kan sova längre men fortfarande inte behöva stressa ihjäl sig. Gå en långpromenad med Tassen i det vackra höstvädret, prata med grannen, äta god frukost, kolla på ett avsnitt av favoritserien, bädda sängen, packa väskan i evigheter, och klockan är bara halv tio på förmiddagen. Nu ska jag i alla fall iväg till min praktikplats. Ni får ha en fantastisk dag!

A little vision of the start at the end

Kategori:

Tänkte visa lite bilder från inspelningen som vi håller på med i skolan. Bilderna är från scen två.
 

The past and the chase

Kategori: Naturen

Idag har det varit en riktig kattdag om man säger så. Morgonpromenaden inleddes med att jag och Tassen sprang på grannens katt Wilma, som inte är ett dugg rädd för Tassen utan istället spinner och stryker sig mot både henne och mig. Så mysig liten filur! Och nu på kvällen gick vi förbi en svart liten söt katt (!) åå vad jag älskar svarta katter hihi. När jag flyttar ska jag skaffa en egen! 

Kiki's delivery service

Kategori: Film och musik

Idag ska jag på maskerad. Tänk att man är arton år och fortfarande älskar att klä ut sig. Det är så himla roligt, särskilt när man klär ut sig till en filmkaraktär! Nu flyger jag iväg på min kvast, sayonara!

I feel like a deer in your lights

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Och så klippte man lugg igen då, man kan ju inte bryta en tradition bara sådär. Nu hade jag tänkt bläddra lite i min japanska reseguide innan jag far iväg mot Jönköping för lite släktkalas. Imorgon är det maskerad hos Alma. Detta är nog första gången jag har kommit på vad jag ska vara i god tid, det brukar vara så att jag slänger ihop en kostym bara någon timma innan. Ha en mysig fredagskväll. ♥

A shot in the dark

Kategori: Naturen

Gissa vem som äntligen lever igen? Min systemkamera. Den är verkligen jätte konstig, ibland kan den bara lägga av och vara död i flera månader sen vaknar den till liv. Mycket konstigt må jag säga. Nu har den i alla fall bestämt sig för att leva ett tag till och det är jag mycket lycklig över.