let the winds take me to the edge

Kategori: Andlighet

Jag köpte tre nya stenar för någon vecka sedan, så jag tänkte berätta lite om dem och så.
Den svartvita är en jaspis, zebra, och den hjälper dig att börja om på nytt. Används mot smärtor vid växtvärk. Jaspisen är helgad åt den egyptiska gudinnan Isis. Stenen är stimulerande, skänker kraft, stärker intellektet, skyddar mot sår, avlägsnar feber och lindrar förlossningssmärtor. Jaspisen driver dessutom bort spöken och skyddar från det onda ögat. Gynnar mentala processer och skyddar från farliga eller ogynnsamma önskningar eller beslut. Skyddar från både fysiska och icke-fysiska faror. Lindrar förlossningssmärtor.
Den gröna är en aventurin och den mildrar effekten av negativa energier och transformerar dem till att bli positiva. Hjälper dig att känna tillit till det du har, och att andra kan ta emot det du har att ge. Ingjuter självkänsla, självtillitoch självuppskattning vid kreativt arbete. Lockar fram din egen visdom och stärker intellektet. Släpper fram förträngda känslor, och upprörda känslor balanseras. Omsluter ditt hjärta med sin helande energi för att hjälpa dig att minnas och förlåta. Stärker synen och är bra mot psykosmatiska sjukdomar. Skapar glädje och visar att ingenting är omöjligt. Öppnar upp för lycka i kärlek och arbete, om du visar tillit. Ger oväntade och överraskande upplevelser, och är bra till meditation och visualiseringar. Kan ta fram minnen och gammal smärta för att du ska kunna förlåta och utvecklas genom erfarenheter. Lugnar och balanserar upprörda känslor, och hjälper dig att slappna av så att du kan uppleva ditt liv genom ett öppnare och fridfullare sinne.


Den blå är en sodalit och den hjälper dig att överskrida gränser och släppa taget om rädslor och skuld. Balanserar och stärker maskulina och feminina energier, samt intellektet. Om du gnider den mot kroppen ger den av sitttålamod till ditt sinne, så att du blir lugn och kan börja lyssna inåt på din intuition och visdom. Helande för psykiska och psykosmatiska problem som orsakas av stress, nervositet, ilska och rädsla. Skänker kraft och inspiration till att förstå och acceptera livet som det är. Visar vägen till lösningar och du slutar att grubbla och istället bara låta saker och ting bero. Balanserar ämnesomsättningen och stärker lymfkörtlarna och är bra mot halsinfektioner.
Blessed be ♥

Kommentarer

  • Sandra säger:

    Vart köpte du dem? :)

    2011-07-04 | 01:21:08

Kommentera inlägget här: