halloween

Kategori: Allmänt

Ja, idag är det ju faktiskt så att det är Halloween, Samhain. Tänt ljus, gjort en lista med höstmusik på spotify, och snart börjar firandet, tyvär så är man ju själv denna fantastiska kväll.
Just nu sitter jag och längtar till 18 November för då sänds första avsnittet av The Vampire Diaries säsong 3, bara så ni vet haha!

the sound of the rain leaves my heart broken

Kategori: Naturen

Städat stor del av förmiddagen idag, plockat ner SUPERWEB från lampor, väggar och annat. Halloweenfesten blev mycket lyckad och jag hoppas ni andra hade lika roligt som jag hade.
Kan ni se rådjuret? jag har aldrig lyckats fånga ett på bild innan. Synd bara att man inte kan zooma mer på kameran, men men. Ha en fin dag ♥

våra pumpor

Kategori: Allmänt

Här är lite pumpor jag och mamma har köpt. Den största ska vi nog skära i och den gula mellanstora ska jag ha på mitt rum. Jag älskar pumpor, det hör lixom hösten till. Halloween är nästan bättre än julafton enligt mig.
Vad tycker ni, gillar ni Halloween? ♥

Samhain's approaching

Kategori: Allmänt

Halloween närmar sig med storm steg och på lördag har jag och Lisa planerat en Halloweenfest @my place och förberedelserna är i full gång. Vi har köpt massa söta små pumpor och spindelnät. Mer berättar jag inte. Kan knappt bärga mig, det är i övermorgon vi har Halloweenfesten och det är bara fyra dagar kvar till Samhain. Och för en gångs skull så kommer jag inte på vad jag ska klä ut mig till i sista sekund.

vinter

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte alls kännt mig bra, mått riktigt dåligt. Imorgon ska jag försöka gå till skolan, vi måste ju trots allt göra klart ett arbete i median. Nu sitter jag här i alla fall och drömmer om bättre tider, rättare sagt om vintern. Tyvär så har jag inga vinterbilder på datorn så här är lite bilder från google. Mycket vackert! ♥

Visst är det magiskt ♥

storemosse

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en lång och härlig promenad med Lisa på Storemosse och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Tyvär är ju systemkameran sönder så bilderna blir inte bra längre vad man än gör, lite tråkigt sådär. Det är i alla fall mycket vackert väder idag och skogen är så vacker.
Och visste ni att det idag inte är alls många dagar kvar till Halloween, Samhain. Jag är i alla fall jätte glad ♥

letting go

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen städat klart här hemma, det tog tid haha. Nu väntar en ny dag och det ser ut att bli underbart väder. Jag har redan gått en härlig morgonpromenad men jag ska se sen om Lisa vill hänga med ut och gå. Annars ska jag idag bara ta det lungt och plugga lite och så.
After School Blue - Lady

mina drömmar vandrar din väg

Kategori: Allmänt

Nattlig promenad med hunden gör en alltid på bättre humör och man får tid att vara för sig själv och hämta energi. Myshunden ♥

vad ska jag ta mig till?

Kategori: Allmänt

Usch vad har flugit i mig, jag känner inte igen mig nu riktigt. Här sitter jag och dricker varm choklad med grädde och äter vitt rostat bröd. Inte okej! jag antar att jag inte kan skylla på de dåliga dagarna jag haft senaste veckan, all energi har verkligen försvunnit. Ju mer jag blir medveten om att det inte är som det ska ju längre bort från mig själv kommer jag.

tankspridd

Kategori: Allmänt

Det är just hur jag känner mig idag. Jag har inte kunnat tänka alls på att vara närvarande i skolan och jag har glömt saker hela hela tiden, inte bra Emma! Måste hitta tillbaka nu!

おめでとう

Kategori: Allmänt

Grattis till Elin som idag blir 16 år! tiden går allt för fort ibland!! du betyder mycket ♥

spirited away

Kategori: Hemma hos mig

Äntligen har jag hittat ett bord till mitt rum. Först kändes det ganska stort men när det väl kom på plats så passar det perfekt. Så nu håller jag på att måla det och det är kaos på rummet men jag hoppas det torkar tills ikväll så jag kan börja fixa och så. Jag har en känsla av att det kommer bli så fint på rummet när allt är klart.

cast a spell

Kategori: Allmänt

Ush vilken dag, tänker inte ens berätta hahah. Jaja, nu är det kväll, jag har fixat fint på rummet, damsugit mm. Det antecknar ni nu då!! duschen väntar och sen ska jag till Lisa. Ni får ha en trevlig kväll! ♥
AFTER SCHOOL ♥

blodmåne

Kategori: Allmänt

Idag var jag på gymmet för första gången denna höst (!) lite dåligt av mig egentligen, men tvåan innebar mer plugg än jag hade trott. I alla fall, det kändes super bra att komma igång med inomhusträningen som jag kallar den för. Detta innebär att jag från och med nu nästan bara tränar inomhus förutom mina promenader, men snart kommer det bli snö och då kan jag bara gå lugna promenader i skogen. Oj nämen vad jag babblar. Det var ju inte detta jag tänkte skriva om, jaja. Jag gick en kvällpromenad med lilla hunden nu på kvällen kl. halv sju och kolla så mörkt det var. Jag kan inte fatta att tiden går så fort, min favoritårstid är snart förbi. Men inte ska vi sura för det, vi har de bästa månaderna framför oss.
Bild från promenaden. Fullmånen är så vacker, tyvär går inte hennes skönhet att fångas på bild ♥
Förklaring till varför jag har tagit bort mina kategorier. Jag kände att när jag har kategorier så var jag tvungen att regelbundet skriva inlägg på alla, det är inte så jag är. Mina intressen förändras hela tiden och jag behöver ständigt förändring, ja ni andra som är födda i stjärntecknet tvilling vet nog vad jag snackar om. Grejen är den att allt jag skriver här har ju en koppling till min vardag, så därför har jag nu bara en kategori! MOSHI MOSHI ♥

painted heart

Kategori: Hemma hos mig

Jag håller på att ändra stil totalt på mitt rum och det är en bra bit kvar innan det blir som jag har tänkt, just nu har jag t.ex. inga gardiner eller ingen stans jag kan sitta vid datorn eller plugga. Än så länge är jag nöjd med resultatet i alla fall. Helgens inköp blev ett vitt litet bord och en liten kista som jag har vid fotänden av sängen.
Vad tycker ni?

bo i en koja i ett träd?

Kategori: Allmänt

Moshi moshi. Sitter och surfar lite på internet och kommer över en hemsida med massa coola hus och städer mm.. Det fanns bland annat städer på plattformar i havet, städer på månen, hus under vattnet, hus under jorden och hus i träd.
Vem har inte drömt om att bo i en koja i ett träd. Det har i alla fall jag gjort. Så himla mysigt!

lördag

Kategori: Allmänt

Idag är jag riktigt stolt över mig själv. Jag har nämligen hunnit med så himla mycket. Bakat bröd, köpt en liten kista och ett bord till rummet, yogat, gått en lång promenad med Tassa, målat om en spegel, och städat massa. Receptet till detta brödet lärde sig min mamma på kockskolan och jag kan säga att jag inte fattade ett dugg vad som stod men mamma visade mig så dom blev supergoda.
Resultatet ♥

the lost get found

Kategori: Allmänt

Jag måste bara säga att jag älskar mitt liv, jag älskar den jag är, jag älskar min familj, mina vänner, min tillvaro. Ja.. det var väl typ det jag ville säga. Ciao ♥